Stop tyven med en Låsesmed!

Du kan gøre dit for at holde indbrudstyven væk

Formålet med dagens indlæg her på bloggen er, at sprede viden om behovet for at sikre sit hjem bedre, så I bedst muligt kan undgå at få uvelkomment besøg af en indbrudstyv. Du sidder muligvis og tvivler lidt på behovet af sådan en investering, men officielle tal viser, at vi i Danmark er hårdt ramt af et stigende antal indbrud. Det står endda så slemt til, at vi ikke for så lang tid siden fik den kedelige kåring af at være dét land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud.

København, Vestjylland og Østsjælland er hårdt ramt

Det er heldigvis ikke i hele landet, at vi ser en voldsom stigning i antal indbrud. Faktisk har der været en markant nedgang i antallet af indbrud i det meste af landet, hvor Bornholm, Fyn og øerne samt Nordjylland har set en nedgang på hele 13-23 %, hvilket er særdeles flot. Og i resten af Danmark ser det faktisk også rigtig godt ud, da der har været et fald på 5-10 %. Tallene viser udviklingen fra 4. kvt. 2012 til 4. kvt. 2013.

Den flotte udvikling gælder dog ikke hele landet. Som overskriften indikerer, så er antallet af indbrud i områderne København (hele Region Hovedstaden), Vestjylland samt Østsjælland steget markant. Det ser værst ud i Vestjylland og Østsjælland, hvor der i perioden har været en stigning på hele 36-42 %, hvilket er fuldstændig absurd. I Region Hovedstaden er stigningen på 8-16 %, hvilket er knap så markant, men stadig en utrolig uheldig udvikling.

Heldigvis ser vi generelt en rigtig god udvikling overordnet set på landsplan, hvor der i perioden 2009-2013 har været et fald i antallet af indbrud på 14,3 %.

Låsesmeden kan hjælpe dig

Rigtig mange danskere tyer straks til et dyrt – og ofte unødvendigt og overdrevent – alarmsystem, når de skal gøre deres bolig bedre sikret mod indbrudstyve. Men erfaringer viser, at det i mange tilfælde slet ikke er dét værd, da løsningen ikke gør det sværere for indbrudstyven at bryde ind i hjemmet.

Du kan derimod gøre en lang række af foranstaltninger, som ofte er langt billigere, og som faktisk giver bedre resultater.

Disse løsninger har de fleste låsesmede i dag specialiseret sig i, og der er både tale om simple og gode sikringer af vinduer, døre, låse og meget andet, som fungerer meget bedre, hvis man ønsker at gøre det svært for indbrudstyven.

Bor du i København, kan jeg anbefale denne låsesmed

Bor du i København eller omegn – som jo er hårdt ramt af indbrud – så kan jeg anbefale en rigtig god låsesmed.

Jeg snakker om Københavns Låsesmed, som har mange års erfaring inden for tyverisikring af hjem og erhvervsbygninger. Efterhånden er jeg flyttet et par gange, og alle gangene har jeg brugt disse, da de simpelthen er nogle af de bedste på markedet, hvis ikke de bedste.

De har i øvrigt også afdelinger i resten af landet, så vidt jeg har forstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *