Gør ligesom mig, skrab online inde på Mega Scratch!

Jeg er blevet så glad for at spille inde på Mega Scratch. Det er kort fortalt online skrabespil, og de har massevis af det. De har nemlig mere end 60 forskellige spil, så her er der noget for enhver smag, og måske endnu vigtigere, der er noget til ethvert humør.

Det var, af alle mennesker, min mor som gav mig det tip at give skrab online en chance, og det skal hun oprigtigtalt have mange tak for. Det er den helt perfekte fritidssyssel om aftenen. Det var især intet mindre end fantastisk hen over vinteren, hvor man mest af alt helst ville more sig indendørs. Især når det først var blevet mørkt. Og det var desværre mørkt det meste af dagen, så der var rig mulighed for at spille inde på Mega Scratch.

Jeg blev i hvert fald rigtig hurtigt god til skrab online, men når selv min mor kan finde ud af det er det nok begrænset hvor svært det reelt er. Ikke at det skal forstås, at hun ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men hun er alligevel en kvinde på lidt over de 60, og som alle ved, så bliver det sværere at lære nye ting jo ældre man bliver.

En tanke om “Gør ligesom mig, skrab online inde på Mega Scratch!”

  1. Det er da lidt sjovt det med din mor, men min mor er heller ikke den skarpeste kniv i skuffen, når det kommer til computer, spil osv. Jeg skraber online næsten hver dag, men jeg har endnu ikke fået min mor overtalt til det, selvom jeg er overbevist om, at hun vil synes om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *