Prøv Anne Spang, når tøjet bare skal sidde godt

skræddersyet tøjForan spejlet kan man stå frustreret i flere timer, hvor man hiver den ene klud frem efter den anden, og det håbløse spejlbillede giver indtryk af håbløshed. Dette er slet ikke nødvendigt! For spejlbilledet bliver reflekteret med klunset på kroppen, og det vil i mange tilfælde slet ikke retfærdiggøre din figur.

Anne Spang skræddersyer efter din kropstype

Der er ikke uanede muligheder for brugen af dit gamle tøj, hvis det bare ikke passer til din kropstype. Til gengæld kan du få Anne Spang til at sy tøjet efter lige præcis din kropstype, hvilket resulterer i, at de erotisk buttede tendenser, som mange af os måske har, står frem som en flot figur, der i meget højere grad passer til det spejlbillede, som man havde forhåbning derom, var retvisende.

Der er et væld af forskellige modeller og metervarer hos Anne Spang, og der vil derfor altid være en god sandsynlighed for, at man finder det, der passer til én. Det er en fornøjelse af bruge lidt penge på et stykke tøj, som man bagefter står beklædt i stolt og glad foran spejlet. Kropstype og kropstørrelse er faktorer, som Anne Spang altid tager i betragtning, når der skal udformes de tekstil, som bliver en fast del af ens yndlingsklæder fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *