Overvejer du kosmetisk indgreb – vælg et godt privathospital

Privathospitaler tilbyder ofte mange former for hjælp. Det klassiske privathospital er dem, som enten koster penge at få hjælp af, ellers skal man have skrevet en forsikring. Disse tilbyder oftest hjælp, hvis man er kommet til skade. Selvom et privathospital koster penge, kan det være fordelagtigt, da det i nogle tilfælde er meget lange ventelister på offentlige sygehuse.
En anden form for privathospital er dem, som tilbyder kosmetiske indgreb. Det kan eksempelvis være hvis du gerne vil have større eller ændrede bryster, hårfjerning, fillers, rynkebehandling osv.

Hvis man overvejer at få kosmetisk behandling, så er det vigtigt, at det privathospital man vælger, har erfaring og sætter kunden i fokus.  Skal de udfører en kosmetisk ændring, vil det som regel vare hele livet, derfor er det essentielt, at man får den rigtige konsultation og sammen finder det bedste for en.

Privathospitalet Nygart tilbyder en lang række af ovenstående og er en af landets førende indenfor brystkirurgi, da de udfører omkring 1.000 bryst oprationer om året.  Det er muligt at få en gratis for konsultation, så man sammen kan finde ud af, hvad der passer bedst til ens krop og tanker.

Nygart var derudover en af de første, som tilbød permanent hårfjerning IPL, filler og laserbehandling, hvilket gør det til et af de mest erfarne privathospitaler. De har været i branchen over 15 år, hvilket har gjort de har nogle af de bedste behandlere.  De består af et professionelt team af sygeplejersker, narkoselæger og administrative medarbejdere.  Nygart er endvidere registreret af Sundhedsstyrelsen og endvidere akkrediteret af Institut for Kvalitet og Akkreditering, IKAS.

Har du lyst til at læse mere om hvilket ydelser, som dette privathospital tilbyder samt information om de forskellige forløb, så kan du bestille tid til en gratis konsultation eller læse mere på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *