Kosttilskud til dig, der vil i form

Det er efterhånden den rene jungle at finde rundt i de mange kosttilskud, som man købe i butikkerne og online i dagens Danmark. Men du må endelig ikke give op. Korrekt ernæring med hjælp fra de rette kosttilskud er nemlig essentielt for dig, som vil i form på en sund måde.

For at gøre det nemmere for dig at styre udenom kosttilskud, som du ikke har behov for, er her en lille oversigt over nogle af de vigtigste kosttilskud.

Fiskeolie

Fiskeolie indeholder de livsnødvendige Omega-3-fedtsyrer. Vores krop danner ikke selv disse fedtsyrer, derfor er det så vigtigt, at vi får dem tilført igennem fiskeolie og vores kost. Fiskeolie er med til at mindske din risiko for at udvikle sygdomme, og du bør indtage det efter din træning.

Proteinpulver

Det er den nemmeste måde at få proteiner, som er lette for din krop at indtage. Du bør indtage protein-tilskud lige efter endt træning, da det er her, at kroppen har allermest brug for at genopbygge sig.

Vitaminer

Det kan være forskelligt fra person til person, præcis hvilke kosttilskud med vitaminer, som vi bør indtage. Vi mangler lidt forskellige ting. Men et godt sted at starte er med D-vitamin, som mange danskere er i underskud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *