Et lille uheld med dart og dartpile

Det er blevet tid til endnu en lille anekdote fra livet bag baren på et værtshus – I ved, sådan et hyggeligt sted, hvor venner kan mødes over et spil dart, pool og ikke mindst en masse store fadøl.

For ganske nyligt mødtes jeg med mine venner på vores yndlingssted. Det er en bar, vi godt kan lide om komme på, fordi der er en meget afslappet stemning, og man kan komme som man er. Det er ikke noget fancy over det, og det er nogle gange præcis, hvad man har brug for: Et afslappende sted til en venlig dartturnering uden dikkedarer.

Efterhånden spiller mine venner og jeg så meget dart på den lokale, at jeg har købt mine egne dartpile. Jeg oplevede desværre for tit, at barens egne dartpile var enten væk eller blevet ødelagt. På denne dag havde jeg taget mine bedste dartpile med mig, fordi jeg var virkelig klar på at skulle slå mine venner og dermed vinde en masse gratis øl. Det er som regel det vi dyster om.

Et lille uheld

Nå, nu til selve historien om den dag uheld med et spil dart og mine dyreste dartpile viste sig at være det reneste lykketræf. Gutterne og jeg havde spillet hele eftermiddagen på en fredag, hvor vi mødtes lige efter, at vi hver især fik fri fra arbejde.

Heldet og mine gode dartpile var med mig, og jeg vandt 15 spil dart i træk. Det betød også, at jeg, som jeg nævnte tidligere, bliv fyldt med gratis øl. Og så røg der vist også et shot ind i mellem, eller måske mange… Jeg kan ikke længere huske, præcis hvor meget jeg fik indenbords den eftermiddag. Jeg kan heller ikke huske, hvad det var. Sådan er livet jo så smukt en gang imellem.

Vi startede endnu et spil dart, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi havde startet forfra på det tidspunkt. Jeg kan dog huske, at jeg og mine dartpile var de helt store sejrherrer. Det kørte i den grad for mig, som man nu siger.

Jeg var klar til at vinde for gang nummer… Ja, lad os bare siger 100! Tog en dartpil i hånden og sigtede nøje. Lige som jeg kastede, så jeg ingen dartpil på vej imod dartskiven. Jeg kiggede forvirrede og fortumlet omkring, og selvom jeg var fuld, står netop dette øjeblik meget skarpt i min erindring. Min skidedyre dartpil var forsvundet.

I det øjeblik jeg opdager, at jeg har smidt min dartpil bagud, vender jeg mig om. En af baren stamgæster har fået den lige i hovedet, og han ser mildest talt vred ud. Han kyler dartpilen (denne gang med den rigtige ende først) tilbage efter mig. Jeg når på mirakuløs vis at dukke mig, ellers havde den sgu siddet lige imellem øjnene på mig. Jeg roder rundt på gulvet, men pludselig udbryder mine venner i jubel.

Dartpilen sidder solidt plantet i bullseye – Det er altså den røde plet lige i dartskivens midte. Resten af aftenen drak vores nye ven gratis på vores regning, og jeg kan prale af at have lavet bullseye i en slags fuld stafet. Det er meget sjovt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *