Jeg skal finde billig hosting til en hjemmeside snart

Min fætter har spurgt mig, om jeg vil hjælpe ham med at finde billig hosting til hans hjemmeside, som meget gerne skal op at køre inden for de næste par måneder. Min fætter vil starte sin egen konsulentvirksomhed op, og han skal derfor selvfølgelig kunne findes på nettet så nemt som muligt.

Hverken han eller jeg er ret gode til at lave hjemmesider, så vi skal have fundet en udbyder af billig hosting, der også har et program, hvor man nemt kan lave sine egne sider, uden at have den store forstand på, hvad man egentlig foretager sig.

Han har spurgt netop mig om hjælp, da jeg tidligere har haft en ret velbesøgt hjemmeside, og jeg derfor selvfølgelig burde vide, hvad man bør og ikke bør gå efter. Jeg kan desværre ikke huske, hvilken udbyder, jeg havde, da det efterhånden er nogle år siden, hjemmesiden lukkede.

Min fætter har allerede fået købt sig et domæne, så vi mangler kun at finde en gang billig hosting til siden, og så skal den bare have lavet et rigtig flot design og så skal vi have den op at køre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *