Brystforstørrelse

Aldrig har det været så risikofrit at få en brystforstørrelse

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt i deres liv drømt om større bryster. Hvad enten det er et ønske, der hørte teenageårene til, eller om det stadig er der, giver det god mening. Bryster har siden tidernes morgen været et symbol på kvindelighed.

Store bryster udsender både feminine og seksuelle signaler. Samtidig er store bryster med til at give den eftertragtede timeglasfigur med yppige former og smal talje, der er det helt store skønhedsideal i disse år. Er man ikke en af dem, der har store bryster fra naturens side, ville der før i tiden ikke være meget at gøre ved det. Men lægevidenskaben er i konstant udvikling, og det har blandt andet medført kæmpe fremskridt inden for plastikkirurgi. I dag er det mere risikofrit end nogensinde før at få lavet en BFO – en brystforstørrende operation. Især hvis man vælger at få det lavet et sted, hvor de er specialiserede på området.

Hvorfor få en brystforstørrelse?

Der er mange meninger om plastikkirurgi. Der er en stor del, der er glade for, at man i dag har evnerne og muligheden for at forme og skabe sin krop, sådan som man ønsker det. Samtidig er der også nogle, der mener, det er forkert at ændre på det, man fik fra fødslen. Dog er det ikke kun ønsket om større og mere seksuelle bryster, der kan ligge bag en brystforstørrende operation. Det kan også være, at man ikke nødvendigvis er utilfreds med størrelsen, men formen på ens bryster. Det samme er tilfældet, hvis det ene bryst er større end det andet. Her er det ofte bedst at lave det lille bryst større, end hvis man forsøgte det omvendte. Sidst men ikke mindst kan man sommetider tabe fylde i brystet, når man får børn og ammer. En brystforstørrelse kan være med til at give den tabte fylde og form tilbage til kvinder, der er blevet mødre.

Hvordan kan man være sikker på et godt resultat?

En brystforstørrelse er en operation, og derfor vil der altid være en eller anden form for risiko forbundet med det. Plastikkirurgi er ikke noget, man skal tage let på, og at ændre på sin krop er langt fra det samme som at blive klippet eller købe nyt tøj. Når det så er sagt, er det i dag mere risikofrit end nogensinde at få foretaget en brystforstørrelse. Det skyldes, at man både med implantaterne og det tekniske område er blevet langt bedre. Der er altså mindre risiko for, at resultatet bliver grimt, samt at man efterfølgende får problemer med implantaterne. I dag er det langt sikrere at få en brystforstørrelse, end hvis man går bare 5-10 år tilbage i tiden.

De fleste vil gerne undgå ”Mit plastikmareridt”

Har du set reality på det sidste, er du formentlig klar over, hvor galt det kan gå. Det er især unge kvinder og piger, der ønsker at få lavet deres bryster. Og TV3 har simpelthen lavet et helt program, der handler om, hvordan man kan få rettet op på deres fatale resultat. Det kan godt være lidt af en skræmmefaktor, hvis man overvejer at få en brystforstørrelse. Især fordi det, som det også bliver tydeligt i programmet, ikke altid er muligt at rette op på skaden, når først det er gået galt. Det er dog vigtigt at understrege, at et plastikmareridt ofte skyldes, at man tager imod et tilbud, der er for godt til at være sandt. Får man en plastikoperation til en utroligt billig pris eller i et andet land, må man også forvente, at resultatet er derefter.

Vælg et privathospital med speciale i brystforstørrelse

Ønsker man at få udført en plastikkirurgisk operation, kan et privathospital være et godt sted at få det gjort. I modsætning til et offentligt hospital, vil et privathospital have friheden til at specialisere sig inden for én type af operationer. Det er blandt andet tilfældet med Nygart privathospital, der ligger i København. De har nemlig specialiseret sig i plastikkirurgi, herunder brystforstørrelser. Faktisk udfører deres 4 plastikkirurger op mod 1.000 brystforstørrelser om året. Det betyder, at de har erfaring med det, de laver, og at du kan være sikker på et godt resultat, når du vælger dem som din plastikkirurg. Nygart privathospital har nemlig en patienttilfredshed på hele 95%.

De rette implantater gør en stor forskel

Selv det fineste arbejde med en brystforstørrelse kan være ligegyldigt, hvis implantatet ikke er af ordentlig kvalitet. Nygart har som sagt mange års erfaring, og de gør brug af implantater af mærket Mentor. Det er et af mest gennemtestede implantatmærker, som man kan finde på markedet. Mentor giver desuden livslang garanti på implantaterne, så skulle der gå hul på et, får du et nyt. Samtidig giver de også 1000 euro i tilskud til et nyt implantat, hvis der inden for de første 10 år går hul på det første. På den måde er du garanteret et godt resultat, når du vælger Nygart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *