Øv, min bil er defekt

På det seneste har der været noget galt med min bil. For eksempel har jeg haft rigtig svært ved, at få den til at starte ind i mellem. Så i sidste uge tog jeg mig endelig sammen til at få den gamle bil tjekket. Det viser sig, at bilen er defekt!

Jeg er simpelthen så irriteret lige nu. Jeg har på ingen måde råd til en ny bil, og min defekte bil kan ikke ordnes eller repareres, så jeg kan da også godt glemme alt om, at den vil gå igennem syn. Det kan slet ikke lade sig gøre. Det sagde min mekaniker.

Det er lige før jeg overvejer at gå til en anden mekaniker, men det hjælper nok ikke. Jeg vidste jo godt selv, at den var helt gal med bilen. Men jeg har simpelthen ikke overskud i mit budget til at få sådan en nyhed om, at min bil er defekt. Jeg er dybt frustreret, så lige nu sidder jeg faktisk bare og venter på et lille mirakel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *